Nářadí

590 Kč

Nářadí Black and Decker 3in1 Nářadí 3 v 1 v licenci Black & Decker. Vyměnitelné nástavce. V jednom produktu je obsažena vrtačka, bruska a přímočará pila.

230 Kč

Nářadí Black and Decker Sada nářadí v licenci Black & Decker pro malé kutily. Obsahuje 5 ks - pravítko, nůž, kladívko, jednoduchý klíč a pilku na dřevo.

350 Kč

Nářadí Black and Decker opasek Sada nářadí Black & Decker pro malé kutily s praktickým opaskem. Obsahuje 6 ks: šroubovák, kleště, pilku, klíč, kladívko a metr.

190 Kč

Nářadí Bosch - různé provedení Dětská sada klučíčího nářadí v licenci Bosch. V nabídce jsou 4 druhy balení. Každá obsahuje něco jiného.

400 Kč

Nářadí Bosch - sada na zahradu Dětská sada nářadí na zahradu.

850 Kč

BOSCH Toolbox - sada nářadí Dětská sda nářadí v boxíku, skvělý na přenos kamkoliv a na opravu všeho co se porouchá. Kufřík je plastový a v něm plastové nářadí, např. kladívko, pilka, šroubky, hřebíky, destičky, klíč, Ixo šroubovák, a spoustu dalšího.. IXO šroubovák je na baterie 2xR03 (nejsou součástí balení). Doporučený věk 3+

400 Kč

Nářadí BOSCH set Nářadí Bosch v basičce. Kladívko, pilka, klíč, kleště a spousta dalšího nářadí, které je nepostaratelné pro malého opraváře. Vhodné pro děti od 3 let.

470 Kč

Rudl s boxem s nářadím 20 doplňků modro-šedý Rudl s boxem na nářadí pro malé kutily. Součástí i 20 ks nářadí.Rozměry: 29,5 x 56,5 x 26,5 cm. Vyrobeno v EU, z plastu.

390 Kč

Stůl s nářadím Sada dřevěného nářadí, které formou hry rozvíjí jemnou motoriku a technické chápání. Stůl s nářadím obsahuje šroubovák, kladívko, klíč a šroubky. Baleno v krabici z tvrdého papíru. Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části. Výrobek je zdravotně nezávadný.

190 Kč

Veselé nářadí - vrtačka Veselé nářadí pro nejmenší s očičky a zvukem. Baterie součástí.

190 Kč

Veselé nářadí - řetězová pila Veselé nářadí pro nejmenší s očičky a zvukem. Baterie součástí.

190 Kč

Veselé nářadí - okružní pila Veselé nářadí pro nejmenší s očičky a zvukem. Baterie součástí.