Sirup Limo Bar Tonic 0,5l

Kód skladu LB115TONIC

Typ: Nový produkt

115 Kč

Limo Bar Sirup Tonic 0,5l
Pro svou specifickou nahořklou chuť danou spojením kvalitní sycené vody a chininu si našel miliony příznivců na celém světě. Nyní máte možnost si vyrobit originální tonic sami doma. Smíchejte sycenou vodu a sirup TONIC od LIMO BARu a užívejte si dokonalou chuť tonicu bez práce a za pár korun.

Více informací

Sirup Limo Bar Tonic láhev 0,5l

Někdo to rád hořké

Pro jedinečnou nahořklou chuť danou spojením kvalitní sycené vody a chininu si našel miliony příznivců na celém světě. Vyrobte si doma vlastní tonic a naplno podlehněte jeho kouzlu. Dopřejte si dokonalou chuť tonicu bez práce a za pár korun – s výrobníkem sody LIMO BAR a sirupem s příchutí tonicu.

Užijte si parádní párty

Legendární „beton“ nebo třeba gin fizz… záleží jen na vaší fantazii, nač své přátele pozvete! Tonic vám díky LIMO BARu určitě nedojde. Z 500 ml sirupu ve výrobníku sody LIMO BAR připravíte 12 litrů limonády s typickou chutí tonicu.

Postup přípravy

krok     krok    krok     krok

Láhev určenou pro výrobníky LIMO BAR naplňte vodou.

Upevněte láhev ve výrobníku. Jednoduše “zacvakněte” pomocí systému Click & Fix.

Nasyťte vodu CO2 stiskem tlačítka sycení. Nezapomeňte nastavit velikost bublinek.

Do nasycené vody přidejte sirup v souladu s doporučeným dávkováním.


Složení

Obsahuje izoglukózu a sladidlo
Snížený obsah energie
Poměr ředění: jeden díl sirupu na 23 dílů sycené vody
Složení: glukózo-fruktózový sirup, pitná voda, potravinářská kyselina: (citrónová šťáva) aroma, sladidla (cyklamát sodný, aspartam*, acesulfam K), konzervanty: sorbát draselný, benzoát sodný 
*obsahuje zdroje fenylalaninu

Průměrné nutriční hodnoty

ve 100 ml sirupu ve 100 ml hotového nápoje připraveného doporučeným způsobem
Obsah energie 1235 kJ (295 kcal) 51 kJ (12 kcal)
Bílkoviny 0 g 0 g
Sacharidy 72 g 3 g
Tuky 0 g 0 g

V tom vám pomohou naše výrobníky sody a jejich příslušenství. Dopřejte si každý den lahodné a zdraví prospěšné ochucené limonády s podílovou složkou ovoce až 33 %, což dělá z našich sirupů jedničky na trhu.


Vyrobit si vlastní domácí limonádu není s LIMO BAR žádná věda. LIMO BAR se soustředí na výrobu nízkokalorických ovocných sirupů a další sortiment, díky kterému si můžete ochutit vaše po domácku vyrobené limonády.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.