Limo Bar TWIN Black mat

Kód skladu T0150BLA

Typ: Nový produkt

2 650 Kč

LIMO BAR TWIN je revoluční výrobník sody, který umí sytit i ochucené nápoje. Můžete si s ním tak přidat bublinky například do džusu, vyrobit si cider, nebo oživit vyprchaný nápoj. Pivo? Víno? Možnostem se u TWINU meze nekladou. Samozřejmě je vhodný i pro výrobu klasické sody z čisté vody.

Více informací

Limo Bar TWIN Black mat

CO DĚLÁ VÝROBNÍKY SODY LIMO BAR VÝJIMEČNÝMI?
Stoprocentní bezpečnost

Výrobník sody (limonády) LIMO BAR disponuje bezpečnostním přetlakovým ventilem, který v případě dosažení kritického tlaku v láhvi automaticky vypustí přebytečný plyn do vzduchu.

Tlak v láhvi můžete navíc sami ovlivnit pomocí speciálního dekompresního tlačítka. Díky tomu dokázal LIMO BAR zcela vyloučit možnost náhlého úniku plynu z láhve, vyprsknutí vody či dokonce exploze láhve známé z případů konkurenčních produktů.

Technologie FSS vám šetří peníze

Všechny výrobníky sody LIMO BAR obsahují speciální technologii FSS, jež v sobě skrývá několik výhod najednou. Díky této technologii vyrobíte více limonády při menším množství spotřebovaného CO2.

Tím ušetříte nemalé prostředky. Navíc vám dává technologie FSS záruku 100% bezpečnosti a maximální svobodu v regulaci perlivosti nápoje.

Rychloupínací láhev

Proč byste se měli dřít s nepraktickou šroubovací lahví? Výrobník sody LIMO BAR pracuje s rychloupínacím (bajonetovým) systémem láhve, jenž v pevnosti uchycení a bezpečnosti nijak nezaostává za lahví šroubovací.

Připevnění láhve zabere sotva desetinu času. Jednoduše uchopíte láhev, otočíte, uslyšíte “CVAK” a můžete vyrábět sodu. Tomuto systému říkáme Click&Fix.

Univerzálnost

Univerzální bombička CO2 je kompatibilní s výrobníky sody konkurenčních značek. Po vyprázdnění je možné bombičku znovu naplnit v naší síti autorizovaných prodejců, kterou neustále rozšiřujeme.

Před pořízením LIMO BARu si kompatibilitu bombiček pečlivě zkontrolujte.

klíčové vlastnosti

  • Sycení čisté vody i ochucených nápojů vám dává nekonečné možnosti při přípravě vlastních koktejlů či šťáv
  • Technologie FSS pro vaši 100% bezpečnost a velké množství limonády při malém množství spotřebovaného CO2
  • Vysoce kvalitní plastová láhev s rychloupínacím mechanismem Click&Fix umožňujícím okamžité a bezpečné uchycení
  • Možnost použití s bombičkami konkurenčních značek

technické parametry

Váha: 1600 g
Rozměry: výška 42 cm, šířka 12,5 cm, hloubka 22 cm

Obsah balení

Domácí výrobník sody LIMO BAR TWIN v černé barvě
Bombička se stlačeným plynem CO2
Láhev s rychloupínacím mechanismem Click& Fix s objemem 1 litr

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.