Nářadí

390 Kč

Vozík se zahradním nářadím a konvičkou S tímto vozíkem bude práce na zahrádce hračka! Vozík obsahuje konvičku, 2 x hrábě, motyčku, lopatku a „vypichovátko“ pro snadné sázení např. květin. Rozměry: 27 x 57 x 18 cm.

420 Kč

Zahradní vozík s nářadím, květináči a konvičkou Zahradní vozík na kolečkách pro malé zahradníky obsahuje vše potřebné, např. květináče, konvičku, zahradní nářadí. Rozměry vozíku: 26 x 50,5 x 33 cm. Hmotnost: 0,58 kg.

420 Kč

Auto montážní Montážní auto je hračkou, která podporuje rozvoj dětské motoriky a myšlení. Je složené z oddělitelných částí, které umožňují přiloženým dřevěným nářadím auto rozebrat a zase složit, zároveň lze použít jako tahačka. Baleno v papírové krabičce. Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části. Výrobek je zdravotně nezávadný.

1 650 Kč

Black & Decker pracovní dílna Bricolo One Pracovní dílna Black&Decker obsahuje nářadí, šroubky, matičky, závěsy a přihrádky pro malé automechaniky. Součástí i svěrák. Rozměry: 56 x 103 x 39 cm.

1 950 Kč

Black & Decker velká pracovní dílna Center Pracovní deska s imitací dřeva. Obsahuje svěrák, mechanickou vrtačku/šroubovák, další nářadí, přihrádky, závěsy a další. Nechybí ani speciální místo pro zatloukání hřebíků. Součástí i úžasné auto pro montáž/demontáž. Auto lze složit jako osobní nebo jako tahač. Celkem obsahuje 92 ks příslušenství. Rozměry:...

800 Kč

Bosch Tuning set Multifunkční autíčko v licenci Bosch, které lze pomocí přiloženého nářadí rozložit a opět složit. Autíčko má 2 barevná provedení - modrá nebo bílá. Vrtačka je na baterie - 2x R03, má funkci setrvačníku a svítí. Doporučený věk 3+.

1 950 Kč

Cars 3 Pracovní dílna Pracovní dílna pro Bleska McQueena obsahuje vše potřebné. Opakovaně montovatelné auto, nářadí, čerpací stanici pro doplnění paliva. Otočnou pracovní desku pro získání dalších herních prvků. Rozměry: 49,5 x 83 x 26 cm.

1 500 Kč

Pracovní stůl BOSCH v kufříku s AKU šroubovákem Pracovní stůl Bosch. Spoustu nářadí, se kterým může malý opravář všechno opravit. Pracovní stůl se dá lehce složit do kufříku. Součástí je aku šroubovák na baterie, které nejsou součástí balení 2X R03. Vhodné pro děti od 3 let.

1 300 Kč

Pracovní stůl BOSCH v kufříku Pracovní stůl Bosch. Spoustu nářadí, se kterým může malý opravář všechno opravit. Pradovní stůl se dá lehce složit a zavřít do praktického přenosného kufříku. Výška ponku 76 cm. Vhodné pro děti od 3 let.