Osobní detektory

15 600 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (VÝBUŠNÉ PLYNY A O2) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

15 600 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (O2-KYSLÍK A H2S-SIROVODÍK) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

15 600 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (O2-KYSLÍK A CO-OXID UHELNATÝ) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

16 800 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (VÝBUŠNÉ PLYNY, O2, H2S) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

21 600 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (VÝBUŠNÉ PLYNY, O2, CO) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

16 800 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (O2, H2S, CO) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XT je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.

22 200 Kč

DETEKTOR PLYNŮ (VÝBUŠNÉ PLYNY, O2, H2S, CO) GASALERT MICRO CLIP XL GasAlert Micro Clip XL je nejmenší, nejlehčí a zároveň velmi odolný osobní detektor s certifikátem pro použití ve výbušném prostředí do zóny 0 (nejvyšší stupeň) a s Prohlášením o shodě.