Detektory cigaretového kouře

260 Kč

Instalační box SLAVE - Radal CSA-DCB Instalační box umožňující snadnou a pohodlnou instalaci SLAVE - CSA-SGA a CSA-FUV detektorů v případě povrchové montáže. Box má vylamovací vstupy pro kabelové vedení a montážní otvory pro upevnění na strop.

4 350 Kč

Kabelový analyzátor kouře (SLAVE) Radal CSA-SGA Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci kouře.Možnost nastavení až čtyř režimů citlivosti senzoru. Ergonomický a estetický design z GRP.

5 700 Kč

Kabelový detektor cigaretového kouře CSA-GOV Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci tabákového kouře. Možnost nastavení až pěti režimů citlivosti senzoru. Až 100 hlasových zpráv v libovolném jazyce.

5 350 Kč

Kabelový detektor plamene (SLAVE) CSA-FUV Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci plamene. Možnost nastavení až čtyř režimů citlivosti senzoru. Ergonomický a estetický design z GRP.

6 900 Kč

Kabelový detektor plamene Radal CSA-FOV Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci tabákového kouře. Možnost nastavení až pěti režimů citlivosti senzoru. Až 100 hlasových zpráv v libovolném jazyce. Možnost nastavení časového intervalu mezi jednotlivými zprávami.

3 880 Kč

Kabelový PIR detektor pohybu Radal CSA-POD RADAL patentovaná technologie detekce pohybu SpeechPOD. Napájení: DC, 4 ks alkalické baterie 1,5 V typu AA (baterie nejsou součástí balení), pomocí AC adaptéru CSA-SMPSU, pomocí externího napájecího modulu CSA-006 nebo externího napájecího modulu.

8 550 Kč

Kabelový kombinovaný PIR detektor CSA-FSW Vnější, kabelový, kombinovaný PIR detektor pohybu, plamene a kouře. Zahrnuje technologii SpeechPOD PIR pohybového senzoru a je navržen tak, aby přehrál v případě detekce pohybu přednastavené hlasové zprávy a varoval tak před riziky.

3 950 Kč

Kabelový, opticko hlasový signalizátor CSA-FSU Kabelový, opticko hlasový signalizátor. Systém detektorů RADAL Cig-Arrete nabízí ideální řešení pro privátní a obtížně sledovatelné oblasti, jako jsou toalety, oblasti s WC, šatny, převlékárny, privátní a diskrétní zóny.

8 100 Kč

Kombinovaný detektor cigaretového kouře a plamene CSA-FGV Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci plamene a kouře. Možnost nastavení až pěti režimů citlivosti senzoru. Naprogramování až 100 hlasových zpráv v libovolném jazyce.

1 250 Kč

Napájecí síťový zdroj Radal CSA-SMPSU Jedná se o universální síťový napájecí zdroj - adaptér, určený k napájení prvků řady Cig-Arrete® přímo z elektrické sítě.

8 400 Kč

PIR detektor cigaretového kouře, pohybu a plamene Radal CSA-FGS  Kabelový, kombinovaný PIR detektor pohybu, plamene a kouře. Zahrnuje technologii SpeechPOD PIR pohybového senzoru a je navržen tak, aby přehrál v případě detekce pohybu přednastavené hlasové zprávy a varoval tak před riziky

5 150 Kč

PIR detektor pohybu a kouře Radal CSA-GSV Kabelový, kombinovaný PIR detektor pohybu, plamene a kouře. Zahrnuje technologii SpeechPOD PIR pohybového senzoru a je navržen tak, aby přehrál v případě detekce pohybu přednastavené hlasové zprávy a varoval tak před riziky