Detektory cigaretového kouře

6 300 Kč

PIR detektor pohybu a plamene Radal CSA-FSV Kabelový, kombinovaný PIR detektor pohybu, plamene a kouře. Zahrnuje technologii SpeechPOD PIR pohybového senzoru a je navržen tak, aby přehrál v případě detekce pohybu přednastavené hlasové zprávy a varoval tak před riziky

4 300 Kč

PIR detektor pohybu se dvěma senzory CSA-DUAL Unikátní technologie SpeechPOD se dvěma PIR senzory detekce pohybu. Možnost individuálního nastavení hlasových zpráv pro každý s PIR senzorů. Naprogramování až 100 hlasových zpráv v libovolném jazyce. Možnost nastavení časového intervalu

8 700 Kč

Rádiový detektor cigaretového kouře a plamene CSA-FGV/R Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci plamene a kouře. Rádiová komunikace a bezdrátová konektivita. Možnost nastavení až pěti režimů citlivosti senzoru.

6 300 Kč

Rádiový detektor cigaretového kouře CSA-GOV/R Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci tabákového kouře. Rádiová komunikace a bezdrátová konektivita. Rádiová komunikace a bezdrátová konektivita. Programování a obsluha detektoru pomocí bezdrátového dálkového ovladače.

7 400 Kč

Rádiový detektor plamene CSA-FOV/R Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci plamene. Rádiová komunikace a bezdrátová konektivita. Software SmartWave© pro přehrávání hlasových zpráv. Struktura souborů založená na podpoře systému Windows

9 000 Kč

Rádiový PIR detektor pohybu, plamene, kouře CSA-FGS / R Unikátní technologie pro rychlou a přesnou detekci plamene a kouře. Rádiová komunikace a bezdrátová konektivita. Unikátní technologie SpeechPOD PIR detekce pohybu. Možnost nastavení až pěti režimů citlivosti senzoru.

6 800 Kč

Rádiový PIR detektor pohybu a cigaretového kouře CSA-GSV / R RADAL patentovaná technologie detekce pohybu SpeechPOD, Unikátní technologie SpeechPOD PIR detekce pohybu. Určen jak pro vnitřní tak vnější instalace.

8 200 Kč

Rádiový PIR detektor pohybu a plamene CSA-FSV / R Patří do řady RADAL Cig-Arrete® SD Evolution, která od roku 2013 patří mezi první řadu, jejichž produkty používají více technologií detekce. Detektory RADAL Cig-Arrete nabízí ideální řešení pro privátní a obtížně sledovatelné oblasti.

5 800 Kč

Rádiový, opticko hlasový signalizátor CSA-FSU / R Systém detektorů RADAL Cig-Arrete nabízí ideální řešení pro privátní a obtížně sledovatelné oblasti, jako jsou toalety, oblasti s WC, šatny, převlékárny, privátní a diskrétní zóny, prostory vyhrazené pro zaměstnance, školy, nemocnice ...

9 000 Kč

Řídící panel Radal CSA-S5B Diskrétní akusticko-optická signalizace. Manuální reset poplachu. Monitorování a kontrola jednotlivých ochranných zón systému. Estetický design.

9 000 Kč

Řídící panel Radal CSA-S5BAR Diskrétní akusticko-optická signalizace. Manuální reset poplachu. Monitorování a kontrola jednotlivých ochranných zón systému. Estetický design.

860 Kč

Radal testovací plyn pro detektory tabákového kouře Poskytuje možnost ověření provozuschopnosti detektorů tabákového kouře protikuřáckého systému RADAL Cig-Arrete® aniž by bylo nutné k testu použít skutečného tabákového kouře.