Kategorie

Seznam produktů výrobce Limo Bar

115 Kč

Limo Bar Sirup Limetka 0,5lOsvěžující limetkový sirup bez umělých barviv a přidaného cukru. Sycená (perlivá) limonáda připravená z tohoto sirupu rychle zažene žízeň a prospívá vašemu zdraví. Z 500 ml sirupu připravíte 12 litrů osvěžující limetkové limonády.

115 Kč

Limo Bar Sirup Malina 0,5lJemný malinový sirup bez umělých barviv a přidaného cukru obsahující vysoký podíl ovocné složky (min. 33 %). Sycená (perlivá) limonáda připravená z malinového sirupu LIMO BAR připomíná oblíbené ovocné sodovky z bývalého Československa. Z 500 ml sirupu připravíte 12 litrů jemné malinové šťávy.

70 Kč 115 Kč

Limo Bar Sirup Mango 0,5lBudete po ní toužit znovu a znovu, ale kdykoliv své touze podlehnete, nebudete se cítit provinile. Chuť domácí limonády vyrobené z mangového sirupu LIMO BAR je totiž návyková. Podíl ovocné složky činí minimálně 33 %, nepřidáváme cukr ani umělá barviva. Z 500 ml sirupu připravíte 12 litrů osvěžující mangové limonády.

115 Kč

Limo Bar Sirup Pomeranč 0,5lOsvěžující sirup s výraznou chutí pomeranče bez umělých barviv a přidaného cukru obsahující vysoký podíl ovocné složky (min. 33 %). Sycená (perlivá) limonáda připravená z tohoto sirupu rychle zažene žízeň a potěší vaše chuťové buňky. Z 500 ml sirupu připravíte 12 litrů osvěžující pomerančové limonády.

115 Kč

Limo Bar Sirup Tonic 0,5lPro svou specifickou nahořklou chuť danou spojením kvalitní sycené vody a chininu si našel miliony příznivců na celém světě. Nyní máte možnost si vyrobit originální tonic sami doma. Smíchejte sycenou vodu a sirup TONIC od LIMO BARu a užívejte si dokonalou chuť tonicu bez práce a za pár korun.