Elektrocentrála PH-PROGRESS RD 5500

Kód skladu VV-504

Typ: Nový produkt

29 700 Kč

Nový typ elektrocentrály PH-PROGRESS RD 5500 společnosti Pavliš a Hartmann patří k nejvýkonnějším strojům řady PH PROGRESS poslední generace a slouží k nezávislé výrobě elektrického proudu na bázi benzínového motoru.

Více informací

Na externím skladě - expedice do 7 dnů

ELEKTROCENTRÁLA PH-PROGRESS RD 5500

Nový typ elektrocentrály PH-PROGRESS RD 5500 společnosti Pavliš a Hartmann patří k nejvýkonnějším strojům řady PH PROGRESS poslední generace a slouží k nezávislé výrobě elektrického proudu na bázi benzínového motoru. Toto zařízení je navrženo pro napájení nejrůznějších elektrických zařízení elektrickým proudem a je mimo jiné osazeno průmyslovou 3 pólovou zásuvkou 230V 16A.

Její aplikace se využívá v širokém průmyslovém spektru, ale i na kulturních a sportovních zařízení a také na připojování karavanů nebo lodí. Díky kombinaci profesionální pohonné jednotky a špičkového alternátoru, profesionální elektrické i strojní konstrukci a pečlivého dílenského a montážního zpracování se k Vám dostává zařízení, které je připraveno pro dlouhodobý, náročný a dynamický provoz jak v běžných, tak nestandardních pracovních podmínkách. Zařízení je vybaveno pojezdovými koly s madlem pro lepší manipulovatelnost.

HLAVNÍ TECHNICKÉ PARAMETRY
Pracovní výkon 5 000 W
Napětí 220 - 240 V
Proud 21,7 A
Regulace napětí AVR
Startování manuální a elektrické
Motor 4 taktní OHV
Objem motoru 389 cm3
Objem nádrže 25 l
Palivo bezolovnatý benzín, min. oktanové číslo 95
Krytí IP 23
Rozměry (D x Š x V) 810 x 560 x 575 mm
Suchá hmotnost 94,3 kg

 

PŘÍSLUŠENSTVÍ
  • proudová ochrana
  • čidlo oleje
  • malá kapotáž
  • pojezdová kola
  • výklopné madlo



Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.