Termo ponožky Klimasport K025

Kód skladu

Typ: Nový produkt

160 Kč

KLIMAsport® silná thermoizolační sportovní ponožka s Merino® vlnou a antibakteriální úpravou.

Více informací

Thermo ponožka KLIMASport® je nejlepší volbou pro příznivce jakýchkoliv sportovních aktivit - od těch nejběžnějších až po ty skutečně extrémní.Vlastnosti ponožky zajišťuje jedinečné složení s termo vláknem a antibakteriální úpravou. Ponožka vhodná do zimních nebo trackových bot. V místech, kde dochází k otlaku je zesílená. Díky vlně je zajištěna termoizolace. Pro vyšší odolnost ponožky je zesílena pata i špička.

Složení: tvarovaný polypropylén (40%), vlna (40%), bavlna (15%), Lycra® (5%).

Vlastnosti: dokonalý odvod potu, lem s jemným stahem, termoizolační schopnosti, antibakteriální, bandáž zabraňující otlaku lýtka nebo holení kosti, aretační elastický pruh v kotníkové části, zesílená chodidlová část a zvýšená pata pro extrémní zatížení a měkké došlápnutí-šetří klouby, aretační elastický pruh v chodidle, odvětrávání chodidla popř. lýtka speciálním druhem úpletu, zesílená pata a špice pro vyšší životnost

Speciální tvarovaná polypropylenová střiž obsažená v thermo ponožce KLIMASport® poskytuje rychlý odvod potu od pokožky.

Merino vlna je vlna z ovcí pocházejících ze Španělska. Je velice jemná a příjemná k Vaší pokožce. Má přirozenou schopnost vydržet bez zápachu, je antialergení. Je hřejivá i když je vlhká, dokáže vstřebat vodu o objemu 30% své hmotnosti. Dokonale izoluje od okolního chladu.

Bavlna má velmi dobrou pevnost v tahu a oděru. Je příjemná na omak, saje dobře pot a částečně chrání proti chladu.

Lycra® je obchodním názvem pro elastan firmy Invista (původně Du Pont). Je pružná, přiléhavá a elastická, schopná se po celou dobu své životnosti natahovat a vracet do původní délky, materiál tak nevytváří žádné nežádoucí záhyby, které často u běžných ponožek způsobují puchýře a oděrky.

Úprava BIOSTAT® chrání před vznikem nepříjemných pachů, zabraňuje vzniku a množení bakterií a plísní, udržuje biologickou rovnováhu pokožky.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.