HAIX Fire Hero Vario

Kód skladu

Typ: Nový produkt

6 200 Kč

Zásahová obuv HAIX Fire Hero Vario

Více informací

HAIX Fire Hero Vario
Fire Hero Vario od firmy HAIX je skládací bota vyrobená z černé kůže, která nabízí vynikající ochranu proti požáru při nasazení. Membrána CROSSTECH® ve vnitřním obložení zajišťuje, že viry a bakterie potenciálně obsažené v tělních tekutinách, jako je krev, nejsou schopny proniknout. Tím se minimalizuje riziko infekce, kterou jste vystaveni během vaší práce.

Podrážka Fire Hero Vario nabízí extrémně vysoký stupeň odolnosti proti skluzu. Návrh jeho běhounu a pryžové směsi použité ve výrobním procesu jsou inspirovány průmyslem pneumatik. To vám zaručuje pevnou oporu v mokrém, ledovém nebo zasněženém prostředí. Podrážka je také odolná proti propíchnutí. Jakékoli nehty nebo jiné ostré předměty, které se objeví na místě incidentu, nebudou schopny proniknout do boty.

Celková ochrana pro jakýkoli druh hasičské jednotky

Požární Hero Vario je v souladu s normou EN 15090: 2012, typ F2A, HI3. To znamená, že je zvláště odolné proti teplu a může odolat teplotě 250 stupňů po dobu 40 minut bez poškození. Jedná se o nejvyšší hodnotu, která může být udělena fireboardu. Speciální pigmenty zabudované do kůže zabraňují přehřátí na slunci.

Chrániče na bocích botičky odstraňují jakékoliv nárazy nebo rány v oblasti kotníku. Špička ve špičce vyrobená z plastového kompozitu ze skleněných vláken zabraňuje poškození nohou padajícími předměty. To je podstatně lehčí než běžná ocelová špička, ale je stejně účinná. Světelné reflexní pásky na boku zavazadlového prostoru zajistěte, aby zůstaly snadno viditelné v tlumeném světle.

Praktická skládací botka

Po zaznění poplachu na požární stanici je zapotřebí rychlé reakce. HAIX Fire Hero Vario šetří cenné sekundy. Žádné zipy nemusí být ovládány a žádné šněrování není třeba zavázat. Velké smyčky po stranách také pomáhají při procesu nasazování zavazadlového prostoru. Budete připraveni na akci okamžitě.

Je také důležité, aby vaše nohy byly schopny získat dostatečnou podporu. Za tímto účelem jsou uvnitř vnitřního ostění uloženy tažné vložky, které zajišťují těsné uložení.

Horní materiál

HAIX Fire Hero Vario je vyráběn ve vysoce kvalitní voděodolné kůži, která je chráněna robustním gumovým uzávěrem.
Kůže použitá ve výrobním procesu byla hydrofobizována a tak byla zcela vodotěsná.
Další gumová čepička v přední části boty pomáhá chránit oblast, která je nejvíce vystavena opotřebení a zaručuje mimořádně dlouhou životnost.
Vaše nohy nebudou v teplém počasí zbytečné, díky speciálním pigmentem zabudovaným do kůže, které odrážejí sluneční paprsky.
Žluté odrazné pásky na boku zavazadlového prostoru zajistí, aby zůstaly snadno viditelné v tlumeném světle.
Podšívka, vložky, stélka

Čtyřvrstvá membrána CROSSTECH® integrovaná do vnitřního prostoru zařízení Fire Hero Vario zajišťuje, že do boty nemůže proniknout voda, krev nebo jiné tělesné tekutiny. To nabízí zvýšenou ochranu proti virům a bakteriím.
Současně je materiál vysoce prodyšný a umožňuje odpařování potu.
Izolace odolná proti otěru zajišťuje izolaci proti teplu a nachlazení. Díky tomu je Fire Hero Vario mimořádně komfortní, a to jak uvnitř, tak i venku.
Anatomicky tvarovaná vložka absorbující vlhkost zabraňuje jakémukoli špatnému umístění nohou a může být v případě potřeby odstraněna a omyta.
Podložka snižuje namáhání na zádech a kloubech tlumením kroků, jak se pohybujete.
Plastová špička, integrovaná v přední části boty, zabraňuje jakýmkoliv zraněním, které mohou být potenciálně způsobeny padajícími předměty.
Padání v oblasti kotníku chrání proti nárazům nebo úderům.
Pro botu máte k dispozici tři různé vložky, které vám umožní přizpůsobit šířku boty tak, aby vyhovovala vašim individuálním potřebám. Tyto vložky jsou zaměnitelné a v případě potřeby je také možné vyprat. Fire Hero Vario je standardně dodáván s červenou vložkou (střední). Dodatečné podložky Vario Fit lze objednat.
Podrážka

Pryžová podrážka Fire Hero Vario je odolná proti skluzu na vlhkých, zasněžených a ledových površích.
Poskytuje také zvýšenou ochranu proti propíchnutí - vaše nohy zůstanou nezraněné, pokud byste při plnění vašich povinností pokračovali na ostrých předmětech, jako jsou nehty.
Podrážka je rovněž barevná a nezanechává na dlaždicích ani světlých průmyslových podlahách žádné ošklivé černé značky.
Kvapaliny, jako je krev, olej nebo benzín, nemohou proniknout do zavazadlového prostoru.
Nejvyšší stupeň ochrany je naprosto nezbytný pro všechny, kdo se účastní nebezpečných hasičských misí. HAIX Fire Hero Vario vám poskytne veškerou potřebnou podporu. Nejnovější technologie obuvi také činí tento výrobek, který je velmi příjemný na nošení. Přestože Fire Hero Vario obsahuje systém tlumení nárazů, chrániče, reflexní proužky a špičku na špičce, stále má úžasně malou váhu.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.