Haix Special Fighter

Kód skladu

Typ: Nový produkt

5 500 Kč

Zásahová obuv HAIX Special Fighter
Speciální Fighter HAIX poskytuje bezpečnou podporu pro každou příležitost. Čtyřvrstvá membrána GORE-TEX® je vodotěsná a zároveň zároveň prodyšná. Jemné póry obsažené v membráně zabraňují pronikání vodních kapek a současně umožňují vylučování vlhkosti. Vaše nohy zůstanou v suchu v slunečném teple, jízdě déšť, sněhu nebo záplavách.

Více informací

Informace o výrobku "HAIX Special Fighter"

Navíc speciální pigmenty obsažené v černé kůži boty odrážejí sluneční světlo, aby se zabránilo zbytečnému přehřátí. To znamená, že méně tepla je transportováno k vašim nohám, což zanechává pocit pohody a čerstvosti i při vysokých teplotách.

Ochrana v souladu s normou požární ochrany EN 15090: 2012, typ F2A, HI3

Special Fighter je v souladu s normou EN 15090: 2012, Type TypF2A, HI3. To znamená, že je opatřena špičkou, je odolná proti průrazu a antistatickým a poskytuje maximální ochranu před zraněním.

Boty, které splňují normu EN 15090: 2012 - typ F2A, jsou stejně vhodné pro nasazení venku a pro hašení požárů v budovách, vozech nebo jiných uzavřených prostorech. HAIX Special Fighter poskytuje celkovou izolaci proti teplotám až 250 stupňů po dobu minimálně 40 minut.

Může být nasazen a připraven velmi rychle
Zvláštní zip je upevněn pomocí systému HAIX, což je praktická kombinace zipu a konvenčních šněrování. Jednoduše upravte boty tak, aby byly perfektně uloženy před prvním použitím, a následně je lze nasadit a vyjmout pouze pomocí zipu.

Horní materiál

HAIX Special Fighter je zcela vyroben z vodovzdorné bílé kůže, obzvláště odolného a vodoodpudivého materiálu.
Špička boty je v průběhu práce vystavena určitým tlakům a z tohoto důvodu je kůže v této oblasti chráněna přídavným gumovým uzávěrem.
Speciální pigmenty v kůži odrážejí sluneční paprsky, aby se předešlo přehřátí.
Praktický šněrovací systém HAIX znamená, že vaše boty musí být jednou nastaveny pouze na šířku nohou. Poté jsou nasazeny a staženy jednoduše pomocí stabilního zipu.
Šňůrky, švy a další vnější materiály speciálního stíhače jsou samozhášivé.
Vnitřní obložení, vložka a vložky

Čtyřvrstvá membrána GORE-TEX® činí specielní Fighter vodotěsnou a zároveň vysoce prodyšnou.
Vnitřní obložení odolné proti otěru přináší příjemné pohodlí při každém počasí.
Široká ocelová špička zabraňuje jakýmkoli zraněním v oblasti přední nohy, která by mohla být způsobena nárazy nebo padajícími předměty.
Vnitřní vrstva PU pěny tlumí vaše kroky, jak jdete, abyste snížili tlak na klouby a páteř.
Klimatizační systém HAIX dopravuje vlhkost do otvorů umístěných na hřídeli a jazyku. To znamená, že vnitřní část obuvi zůstává suchá, a to i v horkých podmínkách.
Rychle vysoušecí anatomicky tvarovaná vložka také pomáhá absorbovat vlhkost a může být odstraněna a omyta, pokud je to nutné.
Stejnou funkci provádí fleecová stélka, která zajišťuje, že se vaše nohy během dlouhých a namáhavých pracovních dnů nepotí.
Podrážka

Protiskluzová pryžová podrážka HAIX Special Fighter je obzvláště robustní a odolná a zajistí pevné uchopení na jiném povrchu.
Poskytuje vynikající izolaci proti teplu a nachlazení, stejně jako odolnost proti propíchnutí. Jakékoli ostré kameny nebo nehty, na kterých byste mohli šlapat, nebudou moci proniknout do boty.
Podrážka je také odolná proti ropě a benzínu.
Speciální bojovník splňuje normu EN 15090: 2012, typ F2A, HI3. Je obzvláště obtížné, odolné proti teplu a nachlazení a spolehlivě ochrání nohy před požárem a mokrem.

Velikosti: 36 - 47
Velikost:  48 - 50 za příplatek 20% !!!! (nutná platba předem)



Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.