Hasičský batoh Bag 4H Basic

Kód skladu HV-820

Typ: Nový produkt

20 500 Kč

Základní sada batohu s vybavením, určená zejména pro hašení lesních požárů nebo požárů ve špatně přístupném terénu.

Více informací

Detailní popis Bag 4H Basic

Batoh BAG 4H je vyroben z voděodolné tkaniny Cordura® potažené PU zátěrem z vnitřní strany. Je osazen širokými ramenními popruhy umožňující nastavení pro různé výšky postav. Komfort zajišťuje měkčená zádová vložka. Vložka je osazena také na přední straně k ochraně hadic. Pro snadné přenášení je batoh osazen madlem.

Zásahová hadice D25 je izolovaná požární hadice určená především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory.

Použitelná pro teploty od -30°C do +70°C. Je značena třemi barevnými proužky v pořadí modrý-červený-modrý. Vnější barva polyesterové příze je bílá, vnitřní vložka z pryže je černé barvy. Hadice jsou dodávány včetně hliníkových spojek.

Rozdělovač C-DCD se používá k rozdělení vodního vedení C52 na dva proudy D25 a jeden C52. Výtoková hrdla jsou opatřena kulovými kohouty s možností uzavření a regulací jednotlivých proudů.

Požární proudnice D25 kombinovaná je určená k hašení kompaktním nebo sprchovým proudem s plynule nastavitelným úhlem rozstřiku.

Vazák na hadice je lano opatřené na jedné straně očkem, na druhé dřevěným kolíčkem. Slouží především pro bezpečné uchycení tlakových hadic.

Váha celé sestavy je cca 17 kg.

Obsah balení

1x batoh BAG 4H

4x zásahová hadice D25 v délce 20 m

1x rozdělovač C-DCD

2x požární proudnice D25 kombinovaná

1x vazák na hadice

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.